O nama / Ko smo mi

Šta za nas znači biti fakt COOL?

Znamo da kvalitet naših usluga odražava sposobnost zajedničkog timskog rada. Svaki dan nudimo više od 200 različitih brendova, koje možete kupiti u 18 evropskih zemalja a uskoro će se taj broj i povećati. Za sve potrebne informacije tu je naš Call centar. Naše kolege svakodnevno rade na tome da Vaša pošiljka bude isporučena u što najkraćem roku.

Vi naši kupci, ste ogledalo našeg truda. Povratne informacije nas motivišu da budemo bolji. Želimo biti iskreni i zato radimo sa maximalnim brojem dostupnih informacija o proizvodima. Odabrati možete iz više od 50.000 komada proverene robe.

Petr Král

Ing. Petr Král, CEO

Mi smo firma koja želi biti otvorena prema kupcima ali i prema svojim zaposlenim. Svoje zaposlene redovno informišemo o svemu što se događa u firmi. Istovremeno podržavamo njihov entuzijazam za inovacijama i želju za donošenjem novih ideja koje su kod nas uvek dobrodošle.

Naša kompanija ne stoji na jednom mestu. Traži nove prilike i odmah kreće u akciju. Od našeg osnivanja 2015. godine. proširili smo se širom Evrope i stalno smo u potrazi za novim tržištima gde možemo doneti naš entuzijazam i oduševljenje. Svesni smo toga da niko nije savršen i da samo zajedničkim snagama možemo biti Factcool.

Naše prednosti

Besplatna dostava
Mogućnost besplatne dostave
Povraćaj i reklamacije
Niste zadovoljni? Jednostavan i brz povraćaj robe do 60 dana bez obrazloženja
Brzi povraćaj novca
Povraćaj novca obično traje do deset dana.
100% original
Garantujemo kvalitet, poreklo robe i najniže cene.

Pogledajte

Govorimo 26 jezika

f
Proizvod je dodat u korpu